the Belly shoot

We plannen de shoot in tussen week 30 en 36. Mocht het een buitenshoot worden en is het weerbericht nog nog niet helemaal duidelijk? Dan houden we in de dagen voorafgaand gewoon even contact. Je kunt tijdens een shoot gebruik maken van mijn client closet. Bijna alle kleding die je op mijn foto’s ziet, heb ik in mijn bezit.

Mochten we voor een binnenlocatie gaan maar wil je dit niet in je eigen huis? Je kunt dan ook naar mij toe komen. Bekijk dit album voor de sfeerimpressie.

the Baby shoot

Daar is je kleintje dan, eindelijk! Tijd dus voor een baby shoot. Ik kom bij jullie thuis langs voor een (gestylde) lifestyle shoot. Tussen dag 7 en dag 21 heeft hierbij de voorkeur. Maar iets ouder is natuurlijk ook helemaal prima. We kijken samen gewoon even wanneer jullie er klaar voor zijn!

 

Hoe lang duurt een shoot?

De shoot zal ongeveer een uur a anderhalf duren. Eigenlijk heb ik nooit een vaste tijd in gedachten, ik neem alle tijd. Zeker als ik met baby’s en kinderen werk, kijk ik niet op de klok.

Levering

Hoe worden de foto’s aangeleverd?
De foto’s krijg je toegestuurd in een online album. Vanuit hier kun je gemakkelijk je favorieten kiezen en stuur ik je de bestanden toe.

Wanneer krijg ik de foto’s binnen?
Mijn levertijd is 4 weken voor gewone shoots, en 6 weken voor bruidsreportages.

Privacy

Hoe ga je om met mijn privacy?

Jouw privacy neem heel ik serieus. Daarom heb ik een privacy beleid opgesteld, zodat ook flikifoto.nl voldoet aan de AVG. Je kunt hier het privacy beleid vinden.

Algemene voorwaarden

Zijn jouw algemene voorwaarden altijd van toepassing?

Ja, mijn algemene voorwaarden zijn op iedere opdracht, mondeling of schriftelijk afgestemd van toepassing. Je kunt ze hier vinden.